UiTPAS Kempen: spaar- en kortingskaart

Spaarkaart

Met UiTPAS Kempen willen we meer mensen laten deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten.  Dit doen we met behulp van een “UiTPAS Kempen spaarkaart”. 
Iedereen (onafhankelijk van de gemeente waar je woont) kan een UiTPAS spaarkaart kopen voor een éénmalige bijdrage van 5€.  Met deze UiTPAS kan je puntjes sparen bij UiTPASpartners in alle UiTPASregio’s.  Deze punten kunnen nadien weer ingeruild worden tegen voordelen die de partners aanbieden. 
Bij aankoop van de UiTPAS staan er ook al een aantal welkomstvoordelen op die je direct (dus zonder dat er puntjes gespaard moeten worden) kan ophalen. 

Met deze versie krijgen pashouders géén korting bij UiTPASactiviteiten, er kunnen enkel punten gespaard worden.

Kortingskaart

Voor sommige mensen is de UiTPAS niet alleen een spaarkaart, maar is het ook een kortingskaart.  Behalve puntjes sparen en inwisselen, kunnen deze kaarthouders aan UiTPASactiviteiten in de UiTPAS Kempen-regio deelnemen tegen “kansentarief”.  Dit wil zeggen dat ze slechts 20% van de ticketprijs betalen.   

Waar

Wanneer er op onze homepage rechts naast een activiteit een UiTPASlogo staat, weet je dat de organisator een UiTPASpartner is.  Bij die activiteit kan je dan een puntje sparen, een voordeel inruilen en/of korting krijgen wanneer je kansenpashouder bent. 

Kostprijs

De UiTPAS spaarkaart kost 5 euro en is verkrijgbaar op verschillende plaatsen in elke deelnemende gemeente.

Voor sommige mensen is de UiTPAS ook een kortingskaart. Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit in Beerse, Lille, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar.  Ben je inwoner van Beerse, Lille, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar en beschik je over een recent attest Verhoogde Tegemoetkoming van het ziekenfonds (max. 2 maanden oud) dan kun je in een van de verkooppunten gratis een UiTPAS met kansentarief laten aanmaken. 

Waar en hoe koop ik mijn UiTPAS

  1. Ga met je identiteitskaart (en eventueel een attest verhoogde tegemoetkoming) naar een van de verkooppunten
  2. Betaal 5 euro of krijg een gratis UiTPAS met kansentarief. Op elke UiTPAS staan er een heleboel welkomstvoordelen.
  3. Neem deel aan activiteiten en spaar punten.