Festiviteit Boekenverkoop “Schatten van boeken”

Boekenverkoop “Schatten van boeken”

Start de vakantie met een duik in een zee van verhalen:

Boekenverkoop door de Bibliotheek van Herenthout

Verlies jezelf in de betoverende wereld van boeken tijdens de sprankelende boekenverkoop, georganiseerd door de bibliotheek van Herenthout en de adviserende raad van de bibliotheek. Van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni, verwelkomen we jou in het bruisende Huis van het Kind, gelegen aan de Kloosterstraat 27 in Herenthout. Een evenement dat niet te missen valt voor elke boekenliefhebber!

Op vrijdag openen we onze deuren van 17:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur, en op zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Neem gerust de tijd om rond te snuffelen in ons uitgebreide assortiment, bestaande uit een kleurrijke mix van genres: van meeslepende kinderboeken tot avontuurlijke jeugdboeken en van spannende fictie tot inspirerende non-fictie voor volwassenen. Bovendien hebben we ook een selectie van verfrissende magazines voor de nieuwsgierige geest.

Maar wat deze boekenverkoop echt bijzonder maakt, is het feit dat de prijzen worden bepaald door jou! Bij elke aankoop wordt een ‘vrije bijdrage’ gevraagd, wat betekent dat je zelf kunt kiezen hoeveel je wilt geven. Een unieke kans om je favoriete boeken te bemachtigen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. De opbrengst van dit betoverende evenement gaat namelijk naar twee prachtige organisaties: Het Rode Kruis en Kruimelkrachtig. Zo sla je twee vliegen in één klap: je verrijkt je eigen boekenplank én draagt bij aan een waardevolle zaak.

En maak je geen zorgen over parkeerproblemen! Voor jouw gemak zijn er voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar op de markt, evenals in de Kloosterstraat en Zusterstraat. Breng zeker zelf een aantal dozen en zakken mee om alles wat je wilt te vervoeren.

Dus waar wacht je nog op? Duik in deze zee van verhalen, ontdek verborgen schatten en steun tegelijkertijd het goede doel. Breng je vrienden en familie mee en laat je verrassen door de magie van woorden. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze onvergetelijke boekenreis!


Praktisch

Huis van het Kind Herenthout
Kloosterstraat 27
2270 Herenthout

21/06/2024 16:00 - 23/06/2024 17:00

0-
Basistarief: €0,00
Kansentarief met UiTPAS Kempen: €0,00

Gemeentelijke openbare bibliotheek Herenthout

Deel dit evenement