UiTPAS als spaarkaart en kortingskaart

Voor mensen die het financieel moeilijk hebben is de UiTPAS, naast een spaarkaart, ook een kortingskaart. Daarmee krijg je automatisch 80% korting als je deelneemt aan activiteiten bij onze partners in de regio UiTPAS Kempen of bij de bovenlokale partners van UiTPAS. Je kaart ziet er helemaal hetzelfde uit, alleen kan je naast punten sparen en omruilen dus ook aan een voordelig tarief deelnemen. 

 

Wil je weten of je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief? Kom met je eID en attest verhoogde tegemoetkoming naar één van deze verkrijgpunten binnen jouw gemeente. Als je een UiTPAS met kansentarief wordt toegekend kost dit je niets. Eenmaal per jaar wordt automatisch je kansentarief verlengd indien je hier nog recht op hebt. 

 

Heb je geen attest verhoogde tegemoetkoming maar twijfel je of je toch recht hebt op een UiTPAS met kansentarief? Neem dan contact op met het OCMW binnen jouw gemeente. 

 

Vergeet ook zeker niet je UiTPAS te registreren zodat je in de UiTPAS-zone je puntensaldo kan opvolgen! 

 

UiTPAS in de hand? Ready, set, … ga er hier op UiT!

 

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Klik snel op die volg-knop en mis het laatste nieuws en leuke acties van UiTPAS Kempen niet!