UiTPAS als spaarkaart

UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Met je UiTPAS Kempen-kaart kan je punten verzamelen wanneer je deelneemt aan cultuur-, sport- of jeugdactiviteiten. Zo kan je bijvoorbeeld bij het bezoeken van musea, deelnemen aan een sport of een toneelvoorstelling bezichtigen punten sparen. Je kan de geruilde punten dan weer inwisselen voor beloningen en kortingen. Je kan ook in andere UiTPAS-regio’s je spaarpunten inwisselen. Hier vind je een lijst met alle deelnemende UiTPAS-gemeenten.

 

Je betaalt eenmalig 5 euro per persoon voor je blitse persoonlijke UiTPAS Kempen-kaart. Geen zorgen, deze is onbeperkt geldig dus je moet hem maar één keer kopen. 

 

Helemaal overtuigd en klaar om er mee op UiT te gaan met UiTPAS Kempen? Begin vandaag met sparen en begeef je met je eId naar één van deze verkrijgpunten.

 

Heb je een UiTPAS aangekocht? Geweldig! Registreer hem vandaag nog en hou in de UiTPAS-zone je puntensaldo in de gaten. Bekijk meteen ook op welke leuke welkomstvoordelen je recht hebt. 

 

Zien we jou en je UiTPAS in de toekomst terug op één van de vele leuke activiteiten

 

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Klik snel op die volg-knop en mis het laatste nieuws en leuke acties van UiTPAS Kempen niet!