Win één van de twee duo-tickets voor Dans op Wandel

Ben jij klaar om mooie prijzen te winnen? Samen met onze UiTPAS Kempen partners openen we de deur naar een wereld vol entertainment, cultuur en vrijetijdsplezier. Pak je UiTPAS bij de hand, neem deel aan één van onze wedstrijden en misschien ben jij wel de volgende gelukkige winnaar!

Wij kijken vol spanning terug uit naar het festival in de Vennen en Velden! En wij zijn niet alleen, ook onze meer dan 30.000 pashouders zijn ongetwijfeld nieuwsgierig! Hoor, wat ritselt daar? Wie komt daar tevoorschijn? Dansers verschijnen en verdwijnen weer in de natuur. In ‘Dans op Wandel’ maak je op een laagdrempelige manier kennis met hedendaagse dans en het vennengebied. Volg de gids en laat je verrassen door onverwachtse dans- en muzikale intermezzo’s tijdens een wandeling tussen het groen. Een unieke kans om je zintuigen te spitsen en jouw omgeving te (her)ontdekken!

 

Hier kan je alvast alle informatie over de voorstellingen terugvinden.

 

Wij dit spektakel aanschouwen? Wij mogen twee duo-tickets weggeven! Vul snel het formulier in en maak in ruil voor 3 UiTPAS-punten kans om bij één van de voorstellingen te zijn op 1 of 2 juni.

 

Je hebt kans om deel te nemen aan de wedstrijd tot en met maandag 27 mei. Op dinsdag 28 mei contacteren we de winnaars!

De velden met een* zijn verplichte velden.

Door deel te nemen aanvaard je het wedstrijdreglement.

Je kan verschillende keren deelnemen, indien je voldoende spaarpunten hebt (3 punten per deelname). Hierdoor verhoog je jouw winstkansen maar je kan slechts één duoticket winnen.

Hoe meedoen aan de wedstrijd?

Neem je UiTPAS Kempen alvast bij de hand. Je hebt het nummer nodig dat op de achterkant staat. Enkel als je UiTPAS nog geldig is en je voldoende punten hebt om om te ruilen, kan je deelnemen.

Vul het wedstrijdformulier volledig in.

De winnaars verwittigen we per mail (kijk zeker in je spam).

Deel deze wedstrijd